Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka zanurzone w tej marynacie zyskują piękny, złocisty kolor i cudowny aromat. Polecam :)
Przez te upały zachciało mnie się sernika takiego całkiem na zimno. Z truskaw...
Odsłon: 133
Pierogi z wiśniami to u nas obowiązkowe danie w lecie. Już niebawem zaczyna s...
Odsłon: 348
Keczup z cukinii to o wiele zdrowsza i pyszniejsza alternatywa dla sklepowyc...
Odsłon: 44836
Przez te upały zachciało mnie się sernika takiego całkiem na zimno. Z truskaw...
Odsłon: 133
Pierogi z wiśniami to u nas obowiązkowe danie w lecie. Już niebawem zaczyna s...
Odsłon: 348
Keczup z cukinii to o wiele zdrowsza i pyszniejsza alternatywa dla sklepowyc...
Odsłon: 44836
Składniki
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki na marynatę dokładnie miksujemy.
Polewamy skrzydełka i dokładnie mieszamy z marynatą.
Odstawiamy na min. godzinę w chłodne miejsce, a najlepiej na całą noc.
Grillujemy często przekręcając i smarując co jakiś czas pozostałą marynatą.
Pamiętać należy, aby temperatura grilla nie była zbyt wysoka. Skrzydełka bowiem mogą szybko się przypalić.