Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34869
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15303
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34869
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15303
Składniki
Korniszony i obrane jabłko trzemy na tarce z dużymi oczkami.Cebulę kroimy w kosteczkę,por w cienkie paseczki (ćwierć talarki).Wymoczone matjasy układamy w półmisku przekładając wymieszanymi składnikami i posypując pieprzem.Następnie zalewamy śmietaną.Potrawę przygotowujemy max. 45 minut przed podaniem,schładzamy w lodówce, podajemy z ziemniakami ugotowanymi w mundurkach.Życzę smacznego.