Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Korniszony i obrane jabłko trzemy na tarce z dużymi oczkami.Cebulę kroimy w kosteczkę,por w cienkie paseczki (ćwierć talarki).Wymoczone matjasy układamy w półmisku przekładając wymieszanymi składnikami i posypując pieprzem.Następnie zalewamy śmietaną.Potrawę przygotowujemy max. 45 minut przed podaniem,schładzamy w lodówce, podajemy z ziemniakami ugotowanymi w mundurkach.Życzę smacznego.