Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2553
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 362
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2553
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 362
Składniki
Korniszony i obrane jabłko trzemy na tarce z dużymi oczkami.Cebulę kroimy w kosteczkę,por w cienkie paseczki (ćwierć talarki).Wymoczone matjasy układamy w półmisku przekładając wymieszanymi składnikami i posypując pieprzem.Następnie zalewamy śmietaną.Potrawę przygotowujemy max. 45 minut przed podaniem,schładzamy w lodówce, podajemy z ziemniakami ugotowanymi w mundurkach.Życzę smacznego.