Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z ziemniakami smakują wybornie.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 192
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 755
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 372
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 513
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 192
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 755
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 372
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 513
Składniki
Wykonanie: Żaroodporne naczynie posmarować masłem i ułożyć śledzie. Śmietanę wymieszać z ketchupem, chrzanem i łyżką roztopionego masła. Zalać śledzie i zapiec w temperaturze 220 stopni przez 20 minut.