Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, smaczne, wyśmienite na postne dni.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Śledzie (jeśli zbyt słone - wymoczyc w mleku) i cebulę pokroic w drobną kostkę.
Dodac koncentrat pomidorowy, musztardę, przyprawy.
Dodawac oliwę, ciągle mieszając, by uzyskac konsystencję "tatara".
Posypac posiekanym jajem i natką pietruszki. Smacznego.