Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jestem zdecydowaną zwolenniczką przystawek śledziowych. Dziś w towarzystwie grzybów, marchewki i cebuli.
Domowy comfort food.
Odsłon: 28
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 42
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 49
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 42
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Domowy comfort food.
Odsłon: 28
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 42
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 49
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 42
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Składniki
Wykonanie: Suszone grzyby opłukać w ciepłej wodzie i ugotować, następnie drobno pokroić. Marchew umyć, zetrzeć na tarce, a cebulę pokroić w plasterki i razem z grzybami podsmażyć na oleju. Przyprawić do smaku i dusić przez 10 minut. Śledzie ułożyć na półmisku, zalać masą grzybową i udekorować majonezem.