Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka lubi pływać, super przekąska na imprezę.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8708
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8708
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Jabłka i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać 2 łyżki przecieru i cukier do smaku. Całość dokładnie wymieszać, smarować wewnętrzną stronę polówek śledzi, spinać wykałaczkami . Gotowe śledzie ułożyć w słoiku, zalać marynatą wykonaną z octu, cukru i przypraw oraz wymieszaną z 1 łyżką przecieru pomidorowego. Po czym odłożyć do spiżarni na dwa dni. Następnie gotowe śledzie wyjąć ze słoika, polać kwaśną śmietaną.