Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka lubi pływać, super przekąska na imprezę.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 685
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2052
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4017
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 685
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2052
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4017
Składniki
Wykonanie: Jabłka i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać 2 łyżki przecieru i cukier do smaku. Całość dokładnie wymieszać, smarować wewnętrzną stronę polówek śledzi, spinać wykałaczkami . Gotowe śledzie ułożyć w słoiku, zalać marynatą wykonaną z octu, cukru i przypraw oraz wymieszaną z 1 łyżką przecieru pomidorowego. Po czym odłożyć do spiżarni na dwa dni. Następnie gotowe śledzie wyjąć ze słoika, polać kwaśną śmietaną.