Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie korzenne z suszonymi śliwkami - doskonała propozycja na świąteczny stół, ale równie dobrze sprawdzi się jako przystawka na imprezę.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1587
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 126
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18421
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 599
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1031
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1587
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 126
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18421
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 599
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1031
Składniki
Grzyby zalać wodą, namoczyć i ugotować do miękkości, następnie pokroić na mniejsze kawałki. Śliwki pokroić w paski. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju. Na patelnię dodać pozostałe składniki i grzyby, chwilę wszystko dusić. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Sos wystudzić. W słoiku przekładać warstwowo sos i śledzie. Zostawić na noc do połączenia smaków. Najlepsze będą po 2-3 dniach. SMACZNEGO!!!