Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne danie imprezowe. Śledzie z jajkiem, groszkiem i kiszonym ogórkiem.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Ogórki kiszone i cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy z groszkiem, majonezem, pieprzem i solą. Wykładamy na duży talerz. Warzywa najlepiej przygotować dzień wcześniej aby się przegryzły. Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy na pół. Płaty śledzia kroimy wzdłuż na pół. Śledzie owijamy wokół połówek jaj. Układamy na warzywach. Jajka posypujemy słodką papryką.