Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na zabawę karnawałową.
Tzatziki to pochodzący z Turcji sos w oryginalnej nazwie Cacik. Osobiście pre...
Odsłon: 79
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 52
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1129
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7986
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Tzatziki to pochodzący z Turcji sos w oryginalnej nazwie Cacik. Osobiście pre...
Odsłon: 79
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 52
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1129
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7986
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki. Dynię pokroić i udusić z odrobina wody do miękkości. Ugotowaną dynie zmiksować z jabłkiem i cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, sokiem z cytryny i wymieszać ze śmietaną. Śledzie pokroić, ułożyć na półmisku, obłożyć jajkami i polać przygotowanym sosem dyniowym. Przed podaniem możemy schłodzić w lodówce. SMACZNEGO.