Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wielbicielom śledzi,delikatne z chrupiącą cebulką,rozpływają się w ustach:)
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4906
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4906
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
Przygotować sos jogurtowo-musztardowy. Do miseczki wlać jogurt dodać musztarde i cukier.Dokładnie wymieszć,na końcu wsypać pieprz. Śledzie wcześniej wymoczone w zimnej wodzie kilkakrotnie zmienianej,odcedzić i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić w paski. Cebule pokroić w cieńkie piórka. Na spód naczynia dać cieńką warstwę sosu,na nią część cebuli pokrojonej,na cebulę ułożyć śledzie. Zalać częścią sosu. Powtórzyć drugą warstwę,na wierzch rozsmarować sos.
Naczynie przykryć i dać do lodówki najlepiej na kilkanaście godzin. Pysznie smakują z kiełkami słonecznika z własnego siewu:)
Smacznego!