Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna i łatwa do wykonania zakąska
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 129
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 181
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 57
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 129
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 181
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 57
Składniki
Śledzie wymoczyć pozostawiając lekko słone.Cebulę obrać i pokroić w półplasterki.Na patelnię odlać połowę ze szklanki oliwy i poddusić nie smażąc cebulę.Kiedy cebula będzie podduszona dodać resztę oliwy,miód i ocet.Doprawić solą i pieprzem.Pozostawić do wystygnięcia.
Wymoczone filety śledziowe pokroić na 3 części i wymieszać razem w salaterce z ostygniętą cebulą.Pozostawić na noc w lodówce.