Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa zakąska na zakrapianą imprezę.
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2858
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3938
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 642
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3861
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2858
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3938
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 642
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3861
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w plastry i podsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu. Dodać miód, ocet i koncentrat, wymieszać, przyprawić i odstawić do ostygnięcia. W salaterce układać warstwami sos i śledzie i wstawić na dwa dni do lodówki w celu połączenia smaków.