Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w pysznej musztardowej zalewie z mnóstwem dodatków. Bardzo aromatyczne. Polecam!
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1011
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4424
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2746
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38734
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1011
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4424
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2746
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38734
Składniki
Śledzie wymocz w wodzie, kilka razy ją wymieniaj. Pokrój na małe kawałki. Ogórki i paprykę pokrój w cienkie słupki. Obraną cebulę pokrój w piórka. Musztardę wymieszaj dokładnie z olejem i miodem. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Dodaj goździki. Śledzie wymieszaj z sosem. Przechowuj w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.