Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w pysznej musztardowej zalewie z mnóstwem dodatków. Bardzo aromatyczne. Polecam!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3939
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19930
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3053
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4271
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3939
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19930
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3053
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4271
Składniki
Śledzie wymocz w wodzie, kilka razy ją wymieniaj. Pokrój na małe kawałki. Ogórki i paprykę pokrój w cienkie słupki. Obraną cebulę pokrój w piórka. Musztardę wymieszaj dokładnie z olejem i miodem. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Dodaj goździki. Śledzie wymieszaj z sosem. Przechowuj w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.