Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w pysznej musztardowej zalewie z mnóstwem dodatków. Bardzo aromatyczne. Polecam!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 139
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 243
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 139
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 243
Składniki
Śledzie wymocz w wodzie, kilka razy ją wymieniaj. Pokrój na małe kawałki. Ogórki i paprykę pokrój w cienkie słupki. Obraną cebulę pokrój w piórka. Musztardę wymieszaj dokładnie z olejem i miodem. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Dodaj goździki. Śledzie wymieszaj z sosem. Przechowuj w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.