Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w pysznej musztardowej zalewie z mnóstwem dodatków. Bardzo aromatyczne. Polecam!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35696
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1206
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35696
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1206
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
        
        
                Składniki
Śledzie wymocz w wodzie, kilka razy ją wymieniaj. Pokrój na małe kawałki. Ogórki i paprykę pokrój w cienkie słupki. Obraną cebulę pokrój w piórka. Musztardę wymieszaj dokładnie z olejem i miodem. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Dodaj goździki. Śledzie wymieszaj z sosem. Przechowuj w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.