Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w octowej zalewie z marchewką i cebulą. Przepis pochodzi z 441. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Klasyczne śledzie z cebulką z dodatkiem kopru włoskiego. Koper włoski wspomag...
Odsłon: 1052
Żeberka w czarnej wędzonej herbacie. Przepis na to danie pochodzi z 248 odcin...
Odsłon: 2395
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 2129
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 618
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 6319
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 2129
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 618
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 6319
Składniki
Filety namoczyć w wodzie (przez kilka godzin). Następnie dobrze przepłukać i pokroić na mniejsze kawałki, np. w romby.
Marchewkę i cebulę obrać i pokroić w plastry. Wraz z rybą ułożyć w słoiku.
Zalać przestudzoną marynatą (wodę wystarczy wcześniej zagotować z octem, cukrem i przyprawami). Zamknąć i wstawić do lodówki.
Tak przygotowane śledzie można jeść już następnego dnia a w chłodzie wytrzymają nawet kilka tygodni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12586
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6163