Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne śledzie z cebulą i pieprzem, dłużej odsalane
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103156
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2001
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5864
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5865
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103156
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2001
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5864
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5865
Składniki
Polecam smaczniejszą i zdrowszą wersję śledzia- mniej słoną. Filety zalałam w misce wodą i trzymałam je przez noc w lodówce. Rano pokroiłam cebulę w kostkę a filety na kawałeczki.
Pokrojone filety przełożyłam cebulą i posypałam pieprzem. Na koniec całość zalałam olejem i kroplą oliwy do smaku. Po paru godzinach powinny być idealne, ale po godzinie też są smaczne. Śledzie są idealne jako przekąska lub dodatek do sałatek. Smacznego :)