Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w śmietanie nie może ich zabraknąć na naszym świątecznym stole .
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 303
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8910
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21867
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 530
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 303
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8910
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21867
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 530
Składniki
Z podanych składników ugotuj zalewę i zostaw do ostygnięcia . Śledzie opłukaj , następnie zalej mlekiem na godzinę . Odsącz z mleka i zalej zimną zalewą na dwie godziny. Następnie odsącz na sicie.
W między czasie obierz cebule , pokrój w plasterki i zalej wrzątkiem na 15 minut. Następnie odsącz na sicie i odciśnij . Śmietanę połącz z majonezem .
Odsączone śledzie i cebule połącz ze sobą dodaj śmietanę z majonezem. Śledzie wstaw i przechowuj w lodówce , przed podaniem możesz posypać koperkiem lub szczypiorkiem