Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA DO KANAPEK I KRAKERSÓW:))
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Składniki
śledzie dokładnie wymaczyć
wymoczone zalać jeszcze wodą z octem i dodać do nich cebule pokrojoną w krążki
pozostawić wszystko na około 2 godziny
odlać wodę z octem, śledzie pokroić w paski ok 3 cm i włożyć do miski wraz z cebulka
jogurt połączyć z majonezem i musztardami
gotowym sosem polać śledzie
pozostawić w lodówce na przynajmniej godzine aby wszystko sie dobrze przegryzło.
SMACZNEGO:))))