Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA DO KANAPEK I KRAKERSÓW:))
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8510
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8510
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
śledzie dokładnie wymaczyć
wymoczone zalać jeszcze wodą z octem i dodać do nich cebule pokrojoną w krążki
pozostawić wszystko na około 2 godziny
odlać wodę z octem, śledzie pokroić w paski ok 3 cm i włożyć do miski wraz z cebulka
jogurt połączyć z majonezem i musztardami
gotowym sosem polać śledzie
pozostawić w lodówce na przynajmniej godzine aby wszystko sie dobrze przegryzło.
SMACZNEGO:))))