Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska. Można ją zjadać samą lub z pieczywem. Smakuje wyśmienicie!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20168
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20168
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie. Cebulę i pieczarki obrać. Drobno pokroić. Podsmażyć na oleju. Dodać umyte i pokrojone pomidorki, papryczkę oraz przecier pomidorowy . Dusić kilka minut. Gdy sos będzie za gęsty dolać nieco wody. Doprawić solą i pieprzem. Wymoczone filety pokroić. Wystudzony sos wymieszać ze śledziami. Dać na jakiś czas do lodówki w celu przegryzienia smaków.