Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepszy dodatek do postnego obiadu w piątek, na wigilię czy jako przekąska na imprezę.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 200
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 200
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
w zależności jakie śledzie lubicie, ja wybrałam marynowane, obrać ze skóry i pokroić w kostkę. Jabłka utrzeć na grubych oczkach jarzynówki i skropić cytryną. Cebulę pokroić w kostkę i posypać cukrem. Przygotowane składniki wymieszać na misce, dodać sos majonezowo - śmietanowy i ponownie wymieszać. Gotową sałatkę wstawić do lodówki. Można dodać przeciśnięty ząbek czosnku dla zaostrzenia smaku.