Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 52
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 86
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1464
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 407
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 52
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 86
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1464
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 407
Składniki
Sos: majonez miesza się z musztardą i przyprawą curry, jeśli śledzie są do spożycia w krótkim czasie można użyć gęstej śmietany lub jogurtu jako dodatku. Można użyć świeżo przesmażonych kurek jak i tych z marynaty. Lub ewentualnie użyć cebuli marynowanej ze słoika, której zawsze dużo jest wewnątrz.
Smacznego :)