Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 1844
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 687
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3741
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 1844
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 687
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3741
Składniki
Sos: majonez miesza się z musztardą i przyprawą curry, jeśli śledzie są do spożycia w krótkim czasie można użyć gęstej śmietany lub jogurtu jako dodatku. Można użyć świeżo przesmażonych kurek jak i tych z marynaty. Lub ewentualnie użyć cebuli marynowanej ze słoika, której zawsze dużo jest wewnątrz.
Smacznego :)