Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8574
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8574
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Składniki
Sos: majonez miesza się z musztardą i przyprawą curry, jeśli śledzie są do spożycia w krótkim czasie można użyć gęstej śmietany lub jogurtu jako dodatku. Można użyć świeżo przesmażonych kurek jak i tych z marynaty. Lub ewentualnie użyć cebuli marynowanej ze słoika, której zawsze dużo jest wewnątrz.
Smacznego :)