Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13324
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5816
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13324
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5816
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Sos: majonez miesza się z musztardą i przyprawą curry, jeśli śledzie są do spożycia w krótkim czasie można użyć gęstej śmietany lub jogurtu jako dodatku. Można użyć świeżo przesmażonych kurek jak i tych z marynaty. Lub ewentualnie użyć cebuli marynowanej ze słoika, której zawsze dużo jest wewnątrz.
Smacznego :)