Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lodówce są gotowe do spożycia.
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 26781
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26966
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 26781
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26966
Składniki
Śledzie opłukać w wodzie. Potem dokładnie odsączyć na sicie i pociąć na 3-4 cm kawałki. Obraną cebulę posiekać w półtalarki. Paprykę umyć, oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić na paseczki. Wszystko wymieszać dodając suszone pomidory, ziele angielskie i liść laurowy, włożyć do słoika i zalać olejem. Słoiki szczelnie zamknąć i odstawić do lodówki na około tydzień. Słoik od czasu do czasu obracać.