Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź lubi nas , a my jego tym bardziej :)
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 333
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4664
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 405
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29465
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 333
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4664
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 405
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29465
Składniki
Filety śledziowe wymoczyłem w mleku kilka godzin. Pokroiłem w różne rozmiarowo kawałki. Jabłka pokroiłem po usunięciu gniazd nasiennych w kostkę wraz ze skórką. Cebulę pokroiłem w krążki. Majonez wymieszałem z musztardą . Szczypiorek posiekałem dość drobno. Tak przygotowane składniki delikatnie wymieszałem z sosem, cebulą i jabłkiem. Sałatkę posypałem szczypiorkiem i świeżo zmielonym pieprzem.