Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety śledziowe połączone ze smakiem suszonej wiśni smakują po prostu wybornie.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17076
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1831
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17076
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1831
Składniki
Wymoczone śledzie kroimy wzdłuż na pół, zwijamy je w ruloniki, w środek każdego wkładamy wiśnię. Śledzie przekładamy do słoika lub szklanego naczynia, posypujemy drobno pokrojoną cebulą, liściem laurowym, ziarenkami pieprzu i zielem angielskim. Całość zalewamy sokiem z cytryny i olejem, tak by śledzie były całkowicie pokryte zalewą. Odstawiamy do lodówki na 12 godzin. Śledzie podajemy posypane natką pietruszki.