Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nóż, słoik, deska do krojenia, siteczko, miseczka, ręczniki papierowe
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 13
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 56
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257072
Tarta serowo-brokułowa to znakomita propozycja na obiad dla dwojga. Warto prz...
Odsłon: 3022
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 13
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 56
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257072
Tarta serowo-brokułowa to znakomita propozycja na obiad dla dwojga. Warto prz...
Odsłon: 3022
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie ok 2 godz. Osączyć z wody, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na mniejsze kawałki. Obrane cebule pokroić w półplastrki. Żurawinę sparzyć gorącą wodą. Osączyć na siteczku. W większym słoiku układać warstwę cebuli, śledzi i żurawiny. Oprószać pieprzem. Zalać olejem rzepakowym wymieszanym z octem. Śledzie schłodzić w lodówce. Po kilku godzinach są gotowe do jedzenia. Smacznego