Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nóż, słoik, deska do krojenia, siteczko, miseczka, ręczniki papierowe
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5684
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9515
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 248
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5684
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9515
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 248
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie ok 2 godz. Osączyć z wody, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na mniejsze kawałki. Obrane cebule pokroić w półplastrki. Żurawinę sparzyć gorącą wodą. Osączyć na siteczku. W większym słoiku układać warstwę cebuli, śledzi i żurawiny. Oprószać pieprzem. Zalać olejem rzepakowym wymieszanym z octem. Śledzie schłodzić w lodówce. Po kilku godzinach są gotowe do jedzenia. Smacznego