Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię śledzie a tak przygotowane smakują wyjatkowo
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 635
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 635
Składniki
,śledzie namoczyć na 20 minut ,odsączyć z wody,pokroić w dzwonka
cebule pokroić w cienkie piórka a jabłka w cieniutkie plasterki
do śmietany włożyc cebulę i jabłka,dodać sok z cytryny,doprawić pieprzem,solą i cukrem
część sosu wyłożyć na półmisek,na nim ułozyć śledzie i na śledzie wyłożyć resztę sosu i posypać zieleniną
tak przygotowane sledzie najlepiej smakują po 2-3 godzinach
doskonale smakują z ciemnym chlebem lub z pieczonymi ziemniakami