Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię śledzie a tak przygotowane smakują wyjatkowo
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
,śledzie namoczyć na 20 minut ,odsączyć z wody,pokroić w dzwonka
cebule pokroić w cienkie piórka a jabłka w cieniutkie plasterki
do śmietany włożyc cebulę i jabłka,dodać sok z cytryny,doprawić pieprzem,solą i cukrem
część sosu wyłożyć na półmisek,na nim ułozyć śledzie i na śledzie wyłożyć resztę sosu i posypać zieleniną
tak przygotowane sledzie najlepiej smakują po 2-3 godzinach
doskonale smakują z ciemnym chlebem lub z pieczonymi ziemniakami