Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik w trochę innej odsłonie
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 131
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6926
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 280
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 216
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 517
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 131
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6926
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 280
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 216
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 517
Składniki
Śledzie moczymy na noc. Na drugi dzień kriomy w paseczki. Cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni. Dodajemy do cebuli miód, przecier i wszystkie przyprawy. Studzimy. W słoiku układamy na przemian śledzie, cebulę itd. Zalewamy oliwą i do lodówki na 3 dni. Smacznego