Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik w trochę innej odsłonie
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 45
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 45
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 45
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 45
Składniki
Śledzie moczymy na noc. Na drugi dzień kriomy w paseczki. Cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni. Dodajemy do cebuli miód, przecier i wszystkie przyprawy. Studzimy. W słoiku układamy na przemian śledzie, cebulę itd. Zalewamy oliwą i do lodówki na 3 dni. Smacznego