Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z ananasem i ostrą papryczką. Świetne połączenie smaków!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17785
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1865
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15570
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17785
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1865
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15570
Składniki
Śledzie i ananasa kroimy na mniejsze kawałki. Papryczki kroimy w plasterki. Użyłam papryki czerwonej i zielonej - ładnie się komponują kolorystycznie z ananasem. Dodajemy sos słodko-ostry i pieprzymy do smaku. Najlepsze są następnego dnia, po przegryzieniu.