Do góry

Przekąski Przepis na:

Słoik do pracy - na upały diabetycznie doskonały koktajl arbuzowy

Słoik do pracy - na upały diabetycznie doskonały koktajl arbuzowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 254 Ocena: 2146

Dodano:

Odsłon: 437

zwyczajna niezwyczajna forma drugiego śniadania :) bo owoce są dla dzieci, ale na arbuza nawet dorosły może sobie pozwolić :)

Składniki

  • arbuz - 3 plastry ukrojone z ćwiartki bez pestek
  • mięta - listki z 3 krótkich gałązek
  • cytryna - 3 krople opcjonalnie
  • mleko kokosowe - 1 łyżka opcjonalnie - zamiast mięty i cytryny
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. opcja 1 z miętą i cytryną
    Składniki pakuję do sport-blendera - włączam na 30 sekund i popijam :))

  2. opcja 2
    arbuz z mlekiem kokosowym
    Dodaję 1 łyżkę 18% mleka kokosowego i tak samo miksuję w sport-blenderze

  3. Pełnowartościowy II posiłek w ciągu dnia na niskokalorycznej lekkostrawnej diecie :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń