Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne.
do miski wsyp make,wbij jajko dodaj maslo i rozdrobniony ser dosmacz sola i wyrob ciasto,ciasto moze sie lepic,ale tak ma byc,cisto przykryj i wstaw do lodowki na 1godz
mortadel,czosnek i papryki drobno posiekaj,dodaj ser zolty i jajko dosmacz pieprzem i papryka.
schlodzone ciasto rozwalkowac przy pomocy maki,na grubosc okolo 5mm.
z ciasta wykrawac szklanka kuleczka,na srodku kazdego klasc lyz nadzienia i zlepiac male pierozki.
ulozyc na natluszczonej blasze,posmarowac rozmaconym jajem posypac sola i kminkiem,ostroznie z sola,sol grubo ziarnista jest bardzo slona.
piec w rozgrzanym piekarniku do 180s przez 10-15 min,podawac z ¨salata z rukoli.
Składniki na ok. 20 pierogów. Ciasta robić nie umiem, zajmuje się tym moja żo...
Odsłon: 6719
Propozycja na małe urozmaicenie wigilijnego barszczu lub finezyjny dodatek do...
Odsłon: 922
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4126
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 77
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 91
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 137
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1593
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4126
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 77
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 91
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 137
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1593
Składniki
do miski wsyp make,wbij jajko dodaj maslo i rozdrobniony ser dosmacz sola i wyrob ciasto,ciasto moze sie lepic,ale tak ma byc,cisto przykryj i wstaw do lodowki na 1godz
mortadel,czosnek i papryki drobno posiekaj,dodaj ser zolty i jajko dosmacz pieprzem i papryka.
schlodzone ciasto rozwalkowac przy pomocy maki,na grubosc okolo 5mm.
z ciasta wykrawac szklanka kuleczka,na srodku kazdego klasc lyz nadzienia i zlepiac male pierozki.
ulozyc na natluszczonej blasze,posmarowac rozmaconym jajem posypac sola i kminkiem,ostroznie z sola,sol grubo ziarnista jest bardzo slona.
piec w rozgrzanym piekarniku do 180s przez 10-15 min,podawac z ¨salata z rukoli.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Przekąski
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Przekąski
Jaglanka curry
Carpaccio z buraka
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 77
Smażone kwiaty cukinii
Jak smakują smażone kwiaty cukinii? Z pewnością zupełnie inaczej niż wszystko...
Odsłon: 44