Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niecodzienne wykorzystanie i przechowywanie paróweczek
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10018
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2648
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1785
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 672
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3886
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10018
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2648
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1785
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 672
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3886
Składniki
Parówki przekrajamy na pół,cebule kroimy w piórka.Układamy warstwami w słoiku(parówki-cebula,parówki-cebula)OK 3 litrów wody gotujemy,dodajemy ziele angielskie i listej dodac 1/4 litra octu.Zagotowac.Zalac słoiki i mocno zakręcic.Po ok 2 tyg są gotowe
Ten przepis znalazłam w zeszycie z przepisami mojej prababci która pochodziła z Ukrainy.Są to parówki które można przechowywac bardzo długo,po otwarciu słoika nawet do 3 tygodni