Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niecodzienne wykorzystanie i przechowywanie paróweczek
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44630
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182039
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 216
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44630
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182039
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 216
Składniki
Parówki przekrajamy na pół,cebule kroimy w piórka.Układamy warstwami w słoiku(parówki-cebula,parówki-cebula)OK 3 litrów wody gotujemy,dodajemy ziele angielskie i listej dodac 1/4 litra octu.Zagotowac.Zalac słoiki i mocno zakręcic.Po ok 2 tyg są gotowe
Ten przepis znalazłam w zeszycie z przepisami mojej prababci która pochodziła z Ukrainy.Są to parówki które można przechowywac bardzo długo,po otwarciu słoika nawet do 3 tygodni