Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba nie trzeba opisywać jak pyszna jest to przekąska? ;) Przygotowanie jest łatwe i przyjemne. Zapraszam do sprawdzenia. :)
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 363
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 317
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 141
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 363
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 317
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 141
Składniki
Do trzech talerzy dodać kolejno mąkę, jajka (rozmącić z solą i pieprzem), bułkę tartą. Ser pokroić na plastry ok 1 cm. Na patelni rozgrzać olej.
Ser dokładnie panierować w takiej kolejności: mąka -> jajka -> bułka tarta -> jajka -> bułka tarta. Smażyć do przyrumienienia z dwóch stron. Pomidora umyć, pokroić na plastry. Rozłożyć na talerzu. Dodać listki bazylii. Smacznego! :)