Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba nie trzeba opisywać jak pyszna jest to przekąska? ;) Przygotowanie jest łatwe i przyjemne. Zapraszam do sprawdzenia. :)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15357
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4590
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 259
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2692
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4807
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15357
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4590
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 259
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2692
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4807
Składniki
Do trzech talerzy dodać kolejno mąkę, jajka (rozmącić z solą i pieprzem), bułkę tartą. Ser pokroić na plastry ok 1 cm. Na patelni rozgrzać olej.
Ser dokładnie panierować w takiej kolejności: mąka -> jajka -> bułka tarta -> jajka -> bułka tarta. Smażyć do przyrumienienia z dwóch stron. Pomidora umyć, pokroić na plastry. Rozłożyć na talerzu. Dodać listki bazylii. Smacznego! :)