Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kacze wątróbki z cebulą, podane jako ciepła przekąska z pieczywem.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1908
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6320
Polecam.
Odsłon: 349
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 791
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 352
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1908
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6320
Polecam.
Odsłon: 349
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 791
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 352
Składniki
Oczyszczone z żył i ścięgien wątróbki myjemy w zimnej wodzie, osączamy z wody.
Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron po 5 minut.
Usmażone wątróbki wykładamy z patelni na talerz. A na patelni smażymy pokrojoną w plasterki cebulę, osoloną i doprawioną ziołowym pieprzem.
Na osobny talerz układamy usmażone wątróbki kacze przełożone smażoną cebulą. Podajemy jako ciepłą przekąskę z pieczywem.
Smacznego!!!