Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania przekąska.
Pieczarki królują na naszych stołach od lat , Dzisiaj prosty przepis na piecz...
Odsłon: 3219
Przepis na szybki obiad
Odsłon: 12
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 726
Przepis na szybki obiad
Odsłon: 12
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 726
Składniki
Wykonanie: Mortadelę zrumienić na oleju z obu stron i odłożyć. Następnie pieczarki, cebulę oczyścić, pokroić i podsmażyć na rumiano z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Pod koniec smażenia dodać starty ser i jeszcze przez chwilę podsmażyć tak aby powstała jednolita masa, na sam koniec dodać natkę pietruszki, wymieszać i nie smażyć. Gotowe pieczarki wyłożyć na przygotowaną mortadelę, ozdobić ziołami i podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2050
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 388