Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania przekąska.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 334
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15103
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3057
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 334
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15103
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3057
Składniki
Wykonanie: Mortadelę zrumienić na oleju z obu stron i odłożyć. Następnie pieczarki, cebulę oczyścić, pokroić i podsmażyć na rumiano z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Pod koniec smażenia dodać starty ser i jeszcze przez chwilę podsmażyć tak aby powstała jednolita masa, na sam koniec dodać natkę pietruszki, wymieszać i nie smażyć. Gotowe pieczarki wyłożyć na przygotowaną mortadelę, ozdobić ziołami i podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.