Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania przekąska.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2530
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3007
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102004
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6394
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2530
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3007
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102004
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6394
Składniki
Wykonanie: Mortadelę zrumienić na oleju z obu stron i odłożyć. Następnie pieczarki, cebulę oczyścić, pokroić i podsmażyć na rumiano z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Pod koniec smażenia dodać starty ser i jeszcze przez chwilę podsmażyć tak aby powstała jednolita masa, na sam koniec dodać natkę pietruszki, wymieszać i nie smażyć. Gotowe pieczarki wyłożyć na przygotowaną mortadelę, ozdobić ziołami i podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.