Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania przekąska.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12716
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1440
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13895
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5799
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12716
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1440
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13895
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5799
Składniki
Wykonanie: Mortadelę zrumienić na oleju z obu stron i odłożyć. Następnie pieczarki, cebulę oczyścić, pokroić i podsmażyć na rumiano z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Pod koniec smażenia dodać starty ser i jeszcze przez chwilę podsmażyć tak aby powstała jednolita masa, na sam koniec dodać natkę pietruszki, wymieszać i nie smażyć. Gotowe pieczarki wyłożyć na przygotowaną mortadelę, ozdobić ziołami i podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.