Do góry

Przekąski Przepis na:

Smażone pieczarki z kozim serem i rukolą na toście

Smażone pieczarki z kozim serem i rukolą na toście

Autor:

Przepisów i artykułów: 94 Ocena: 1843

Dodano:

Odsłon: 605

idealna przekąska

Składniki

  • 2 bułki przekrojone na pół
  • 4 plastry koziego sera
  • 8 małych pieczarek
  • garść liści rukoli
  • łyżka masła łyżka oleju
  • sól, pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Smażone pieczarki z kozim serem i rukolą na toście

Przygotowanie

  1. Pokrojone pieczarki podsmażamy około 5 minut na oleju, aż będą miękkie i złociste. Doprawiamy pieprzem i solą. Przekrojone bułki ( 4 części ) smarujemy masłem i układamy na rozgrzanej patelni. Opiekamy pieczywo. Na gorące bułki układamy liście rukoli, następnie ser kozi, a na górę ciepłe podsmażone pieczarki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń