Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inny sposob na podanie ziemniakow
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2729
Polecam.
Odsłon: 1287
Polecam.
Odsłon: 387
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 504
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2729
Polecam.
Odsłon: 1287
Polecam.
Odsłon: 387
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 504
Składniki
ziemniaki obieramy ze skory i kroimy na dosc grube talarki a nastepnie jeszcze na pol,papryke myjemy wyrzucamy gniazdo nasienne i kroimy na paseczki.
Na teflonowej patelni rozgrzewamy olej,gdy jest juz cieply dodajemy ziemniaki i papryke nastepnie doprawiamy wszystko przyprawami.
Smazymy na srednim ogniu mieszajac delikatnie od czasu do czasu.Ziemniaki powinny byc miekkie i osiagnac ladny rumiany kolor.