Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inny sposob na podanie ziemniakow
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5310
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5310
Składniki
ziemniaki obieramy ze skory i kroimy na dosc grube talarki a nastepnie jeszcze na pol,papryke myjemy wyrzucamy gniazdo nasienne i kroimy na paseczki.
Na teflonowej patelni rozgrzewamy olej,gdy jest juz cieply dodajemy ziemniaki i papryke nastepnie doprawiamy wszystko przyprawami.
Smazymy na srednim ogniu mieszajac delikatnie od czasu do czasu.Ziemniaki powinny byc miekkie i osiagnac ladny rumiany kolor.