Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, smaczne i proste!! Sprawdzi się jako przystawka lub jako romantyczna kolacja dla dwojga Spróbujcie sami.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Składniki
Camemberta obtaczamy w jajku oraz bułce tartej a następnie smażymy z obu stron na złoty kolor. Po ok 5 minutach smażenia sprawdzamy delikatnie czy ser jest w środku miękki, jeśli tak ser jest gotowy.| Po rozkrojeniu camemberta, ser będzie wypływał i wtedy najlepiej smakuje!! Jeśli będziemy go za krótko smażyć ser nie wypłynie a smak będzie też już inny. Camemberta podajemy z żurawiną. Smacznego!!