Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, smaczne i proste!! Sprawdzi się jako przystawka lub jako romantyczna kolacja dla dwojga Spróbujcie sami.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 184
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 65
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 95
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 184
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 65
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 95
Składniki
Camemberta obtaczamy w jajku oraz bułce tartej a następnie smażymy z obu stron na złoty kolor. Po ok 5 minutach smażenia sprawdzamy delikatnie czy ser jest w środku miękki, jeśli tak ser jest gotowy.| Po rozkrojeniu camemberta, ser będzie wypływał i wtedy najlepiej smakuje!! Jeśli będziemy go za krótko smażyć ser nie wypłynie a smak będzie też już inny. Camemberta podajemy z żurawiną. Smacznego!!