Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, smaczne i proste!! Sprawdzi się jako przystawka lub jako romantyczna kolacja dla dwojga Spróbujcie sami.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 397
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3637
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 136
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 310
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 397
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3637
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 136
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 310
Składniki
Camemberta obtaczamy w jajku oraz bułce tartej a następnie smażymy z obu stron na złoty kolor. Po ok 5 minutach smażenia sprawdzamy delikatnie czy ser jest w środku miękki, jeśli tak ser jest gotowy.| Po rozkrojeniu camemberta, ser będzie wypływał i wtedy najlepiej smakuje!! Jeśli będziemy go za krótko smażyć ser nie wypłynie a smak będzie też już inny. Camemberta podajemy z żurawiną. Smacznego!!