Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, smaczne i proste!! Sprawdzi się jako przystawka lub jako romantyczna kolacja dla dwojga Spróbujcie sami.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 630
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25743
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 630
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25743
Składniki
Camemberta obtaczamy w jajku oraz bułce tartej a następnie smażymy z obu stron na złoty kolor. Po ok 5 minutach smażenia sprawdzamy delikatnie czy ser jest w środku miękki, jeśli tak ser jest gotowy.| Po rozkrojeniu camemberta, ser będzie wypływał i wtedy najlepiej smakuje!! Jeśli będziemy go za krótko smażyć ser nie wypłynie a smak będzie też już inny. Camemberta podajemy z żurawiną. Smacznego!!