Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i wyrazisty sos do jaj i wędlin.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3281
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 598
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3715
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 280
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 465
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3281
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 598
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3715
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 280
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 465
Składniki
Solonego śledzia odmoczyłam a potem obrałam, pokroiłam i wraz z ikrą włożyłam do oleju z pokrojona cebulą. Następnego dnia ikrę obrałam z błonek, rozdzieliłam na pojedyncze jajeczka i dodałam do śmietany z musztardą. Jeszcze trochę pieprzu. Całość wymieszałam.
Sos jest kremowy, o ciekawej teksturze, świetnie pasuje do Świątecznych klimatów. Smacznego :)