Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i wyrazisty sos do jaj i wędlin.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1614
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2142
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1614
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2142
Składniki
Solonego śledzia odmoczyłam a potem obrałam, pokroiłam i wraz z ikrą włożyłam do oleju z pokrojona cebulą. Następnego dnia ikrę obrałam z błonek, rozdzieliłam na pojedyncze jajeczka i dodałam do śmietany z musztardą. Jeszcze trochę pieprzu. Całość wymieszałam.
Sos jest kremowy, o ciekawej teksturze, świetnie pasuje do Świątecznych klimatów. Smacznego :)