Do góry

Przekąski Przepis na:

Sosy do pasztetów

Sosy do pasztetów

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22227

Dodano:

Odsłon: 11275

idealnie podkreśli smak twojego pasztetu

Składniki

  • sos tatarski, 1
  • jajka ugotowane na twardo, 2
  • korniszonki posiekane, 2-3
  • marynowane grzybki posiekane, 3
  • cebulki marynowane posiekane, 5
  • Kawałek czerwonej marynowanej papryki posiekanej
  • kolby marynowanej kukurydzy posiekanej, 2
  • majonez, 1 szklanka
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Sosy do pasztetów

Przygotowanie

  1. Składniki sosu wymieszać doprawić.

  2. Udekorować korniszonkiem, cebulkami marynowanymi, papryką marynowaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń