Do góry

Przekąski Przepis na:

Sosy do pasztetów

Sosy do pasztetów

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22203

Dodano:

Odsłon: 11217

idealnie podkreśli smak twojego pasztetu

Składniki

  • sos tatarski, 1
  • jajka ugotowane na twardo, 2
  • korniszonki posiekane, 2-3
  • marynowane grzybki posiekane, 3
  • cebulki marynowane posiekane, 5
  • Kawałek czerwonej marynowanej papryki posiekanej
  • kolby marynowanej kukurydzy posiekanej, 2
  • majonez, 1 szklanka
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Składniki sosu wymieszać doprawić.

  2. Udekorować korniszonkiem, cebulkami marynowanymi, papryką marynowaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń