Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś co la tych którzy lubią owoce morza czyli surimi w zalewie octowej. Polecam
garnek, szklanka, łyżka, miska,
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21549
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 152
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 287
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21549
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 152
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 287
Składniki
Przygotować zalewę; Do garnka wlać wodę, dodać sól , liście , ziarenka ziela angielskiego oraz pokrojoną w piórka lub plasterki cebulę. Doprowadzić do zagotowania i gotować około 10 minut, po czym wyłączyć wlać ocet i dodać cukru do smaku. Wymieszać do rozpuszczenia cukru. Paluszki surimi rozmrozić , zdjąć folię i ułożyć w misce jeden obok drugiego. Zalać przygotowaną, gorącą zalewą z cebulą. Zakryć miskę i odłożyć na co najmniej 12 godzin. po czym można zajadać i się delektować. Smacznego
Przygotowanie zalewy.
Przygotowane surimi ułożyć w misce.
Surimi gotowe do spożycia. Smacznego