Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kwaśna, smaczna, zdrowa, łatwa w przygotowaniu, świetnie pasuje do mięs w panierce i ryb
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12302
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425379
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12302
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425379
Składniki
Kapustę pokroić, na jarzynówce zetrzeć marchew i jabłko, pokroić drobno cebulę, dodać oliwę i przyprawy
Wszystko wymieszać, my ugniatamy kapustę, celem uzyskania soku, by surówka nie była sucha. Posypujemy szczypiorkiem, smacznego.