Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne jaja w świątecznym klimacie.
opcjonalnie tylka i woreczek plastikowy
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 112
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 112
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Jaja gotuje się na twardo 8 minut od zagotowania wody. Po przecięciu wyjmuje się żółtka i uciera na gładką masę z majonezem solą i kurkumą. Masę nałożyłam tylką i woreczkiem foliowym z uciętym rogiem.
Smacznego :)