Do góry

Przekąski Przepis na:

Świąteczny pstrąg w marynacie czosnkowej

Świąteczny pstrąg w marynacie czosnkowej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2315 Ocena: 14637

Dodano:

Odsłon: 896

Wspaniałe połączenie czosnku z rybą. Smakuje wspaniale.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Rybę dokładnie oczyścić, posypać solą i pieprzem do smaku, posypać zmiażdżonym czosnkiem, obłożyć natka pietruszki i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Następnie posmarować w środku masłem, panierować w mące, smażyć na maśle z obu stron na złoto, podawać z cytryną. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń