Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie czegoś smacznego i bardzo efektywnego. Wszyscy goście będą na pewno zachwyceni.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93635
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1885
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5703
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5682
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93635
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1885
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5703
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5682
Składniki
Bagietkę pokrój w poprzek na 4 równe części. Każdy z kawałków pieczywa przekrój poziomo (nie do końca, jak bułki do hod-dogów). Wydłub ze środka miąższ chlebowy. Do twarożku dodaj zioła i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Serkiem posmaruj środek bagietki. Przykryj sałatą, szynką i serem. Do środka bagietki włóż przekrojone wzdłóż ogórki i pokrojoną w paski paprykę. Zamknij bagietkę. Owiń ją szczelnie folią aluminiową. Pozostaw na noc w lodówce. Przed podaniem pokrój ją w ok. 2 cm plastry. W każdy plaster wbij wykałaczkę.