Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie czegoś smacznego i bardzo efektywnego. Wszyscy goście będą na pewno zachwyceni.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Bagietkę pokrój w poprzek na 4 równe części. Każdy z kawałków pieczywa przekrój poziomo (nie do końca, jak bułki do hod-dogów). Wydłub ze środka miąższ chlebowy. Do twarożku dodaj zioła i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Serkiem posmaruj środek bagietki. Przykryj sałatą, szynką i serem. Do środka bagietki włóż przekrojone wzdłóż ogórki i pokrojoną w paski paprykę. Zamknij bagietkę. Owiń ją szczelnie folią aluminiową. Pozostaw na noc w lodówce. Przed podaniem pokrój ją w ok. 2 cm plastry. W każdy plaster wbij wykałaczkę.