Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
paprykę,schab i boczek pokroić w dużą kostkę
pieczarki przekroic na połowę
cebule pokroić w plasterki
na długie drewniane patyczki do szaszłyków nadziewać na przemian wszystkie składniki,aż do ich wyczerpania
szaszłyki posolić ,posypać pieprzem
smażyć na rozgrzanym tłuszczu do zrumienienia lub piec w piekarniku
podawać z kaszą gryczana lub pieczywem i sałatką z pomidorów z cebulą
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

kaassiczka 14 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
ja jestem wielką fanką szaszłyków i na pewno je jeszcze dziś zrobię;]10 Kto głosował? | Odpowiedz

morgan 10 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
wyglądają bardzo smakowicie i na pewno takie są10 Kto głosował? | Odpowiedz

usiala 10 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
oj bardzo dobre są takie szszłyki...pycha :)10 Kto głosował? | Odpowiedz

hubcio 09 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Oj Jagodka przasne te Twoje przepisy;-)10 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 09 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Takie szaszłyki najbardziej smakują mi polane ostrym ketchupem.i z pieczywem. Pozdrawiam.10 Kto głosował? | Odpowiedz