Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
paprykę,schab i boczek pokroić w dużą kostkę
pieczarki przekroic na połowę
cebule pokroić w plasterki
na długie drewniane patyczki do szaszłyków nadziewać na przemian wszystkie składniki,aż do ich wyczerpania
szaszłyki posolić ,posypać pieprzem
smażyć na rozgrzanym tłuszczu do zrumienienia lub piec w piekarniku
podawać z kaszą gryczana lub pieczywem i sałatką z pomidorów z cebulą