Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli boisz się, że drewniane elementy szaszłyków mogą zająć się ogniem, włóż je do wody na ok. 15 minut przed grillowaniem.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 312
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 312
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Składniki
Kiełbasę pokroić w półcentymetrowe krążki. Paprykę kroimy w kostkę.Cukinie kroimy w grube krążki. Cebulę przekroić na 4 i rozdzielić na pojedyncze płatki. Warzywa nabijać na patyczki do szaszłyków na przemian z kiełbasą.Składniki na marynatę czyli czosnek wyciśnięty z praski,sos sojowy,tymianek,papryka. mieszamy i maczamy szaszłyki.Grillujemy aż mięso i warzywa będą upieczone.