Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na grillu oprócz karkówki i kiełbasy nie może zabraknąć również szaszłyków. Te przygotowane z samych warzyw doskonale dopełnią smak mięsnych potraw. Są niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Ich skład można modyfikować według własnych preferencji. Ja do warzywnych szaszłyków często dodaje ser halloumi, który cudownie się przypieka na ruszcie i nadaje fajnego charakteru całej potrawie.
Szukasz szybkiej, a zarazem pożywnej przekąski do pracy? Nasza lekka sałatka...
Odsłon: 668
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 106
Sushi warzywne jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych wersji sushi. Dzi...
Odsłon: 294
Szukasz szybkiej, a zarazem pożywnej przekąski do pracy? Nasza lekka sałatka...
Odsłon: 668
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 106
Sushi warzywne jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych wersji sushi. Dzi...
Odsłon: 294
Składniki
Cebulę i cukinię kroimy na plastry. Batata obieramy i również kroimy w plasterki. Ser halloumi kroimy w kostkę. Pomidorki płuczemy. Warzywa i ser nadziewamy na patyczki do szaszłyków.
Szaszłyki warzywne posypujemy przyprawą do szaszłyków. Pieczemy na grillu do miękkości.