Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na grillu oprócz karkówki i kiełbasy nie może zabraknąć również szaszłyków. Te przygotowane z samych warzyw doskonale dopełnią smak mięsnych potraw. Są niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Ich skład można modyfikować według własnych preferencji. Ja do warzywnych szaszłyków często dodaje ser halloumi, który cudownie się przypieka na ruszcie i nadaje fajnego charakteru całej potrawie.
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 134
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1607
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 353
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 134
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1607
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 353
Składniki
Cebulę i cukinię kroimy na plastry. Batata obieramy i również kroimy w plasterki. Ser halloumi kroimy w kostkę. Pomidorki płuczemy. Warzywa i ser nadziewamy na patyczki do szaszłyków.
Szaszłyki warzywne posypujemy przyprawą do szaszłyków. Pieczemy na grillu do miękkości.