Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na grillu oprócz karkówki i kiełbasy nie może zabraknąć również szaszłyków. Te przygotowane z samych warzyw doskonale dopełnią smak mięsnych potraw. Są niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Ich skład można modyfikować według własnych preferencji. Ja do warzywnych szaszłyków często dodaje ser halloumi, który cudownie się przypieka na ruszcie i nadaje fajnego charakteru całej potrawie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4402
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7328
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85675
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4402
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7328
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85675
Składniki
Cebulę i cukinię kroimy na plastry. Batata obieramy i również kroimy w plasterki. Ser halloumi kroimy w kostkę. Pomidorki płuczemy. Warzywa i ser nadziewamy na patyczki do szaszłyków.
Szaszłyki warzywne posypujemy przyprawą do szaszłyków. Pieczemy na grillu do miękkości.