Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na grillu oprócz karkówki i kiełbasy nie może zabraknąć również szaszłyków. Te przygotowane z samych warzyw doskonale dopełnią smak mięsnych potraw. Są niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Ich skład można modyfikować według własnych preferencji. Ja do warzywnych szaszłyków często dodaje ser halloumi, który cudownie się przypieka na ruszcie i nadaje fajnego charakteru całej potrawie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 918
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12744
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 918
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12744
Składniki
Cebulę i cukinię kroimy na plastry. Batata obieramy i również kroimy w plasterki. Ser halloumi kroimy w kostkę. Pomidorki płuczemy. Warzywa i ser nadziewamy na patyczki do szaszłyków.
Szaszłyki warzywne posypujemy przyprawą do szaszłyków. Pieczemy na grillu do miękkości.