Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 762
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 486
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 762
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 486
Składniki
Wykonanie: Koper oczyścić, pokroić i ułożyć w płaskim naczyniu. Wymieszać z pokrojona papryką. Sok z limonki, oliwę, zmiażdżony czosnek, musztardę, tymianek razem połączyć i tą marynatą polać koper wraz z papryka, wymieszać i odłożyć na godzinę. Kawałki kopru i papryki nabijać na patyczki , a na końcu nabijać pokrojona limonkę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i zapiec przez 10 minut, obracając i polewając marynatą.