Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Wykonanie: Koper oczyścić, pokroić i ułożyć w płaskim naczyniu. Wymieszać z pokrojona papryką. Sok z limonki, oliwę, zmiażdżony czosnek, musztardę, tymianek razem połączyć i tą marynatą polać koper wraz z papryka, wymieszać i odłożyć na godzinę. Kawałki kopru i papryki nabijać na patyczki , a na końcu nabijać pokrojona limonkę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i zapiec przez 10 minut, obracając i polewając marynatą.