Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 59
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 94
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 124
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 99
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 59
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 94
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 124
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 99
Składniki
Filety , paprykę, cebulę, pieczarki pokroić w kostkę, następnie nadziewać na przemian na wykałaczki.
Jajka rozkłucić , dodać połowe torebki przyprawy do szaszłyków, lekko potrzepać szaszłyki wegetą, obtoczyć je w jajku i w bułce tartej i smarzyć powoli na rozgrzanym oleju.