Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKI,TANIE,DOBRE I CIEKAWIE SIE PREZENTUJE
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 191
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 191
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
Ze szparagów odciąc zdrewniałe konce łodygi (ok 2-3cm) związac gumką.Do gotującej wody dodac 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki cukru,zanurzyc szparagi ale tak aby końce nie były do końca zanurzone.Gotujemy ok 5 min.Wyciągamy i studzimy.Szynke smarujemy majonezem na to ukladamy szparagi i zawijamy.GOTOWE
Szparagi jak ktoś lubi może też zalac galaretą.Ja podałam tu wersje którą robiłam na kolacje