Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKI,TANIE,DOBRE I CIEKAWIE SIE PREZENTUJE
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Ze szparagów odciąc zdrewniałe konce łodygi (ok 2-3cm) związac gumką.Do gotującej wody dodac 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki cukru,zanurzyc szparagi ale tak aby końce nie były do końca zanurzone.Gotujemy ok 5 min.Wyciągamy i studzimy.Szynke smarujemy majonezem na to ukladamy szparagi i zawijamy.GOTOWE
Szparagi jak ktoś lubi może też zalac galaretą.Ja podałam tu wersje którą robiłam na kolacje