Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKI,TANIE,DOBRE I CIEKAWIE SIE PREZENTUJE
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19497
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2051
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1721
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19497
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2051
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1721
Składniki
Ze szparagów odciąc zdrewniałe konce łodygi (ok 2-3cm) związac gumką.Do gotującej wody dodac 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki cukru,zanurzyc szparagi ale tak aby końce nie były do końca zanurzone.Gotujemy ok 5 min.Wyciągamy i studzimy.Szynke smarujemy majonezem na to ukladamy szparagi i zawijamy.GOTOWE
Szparagi jak ktoś lubi może też zalac galaretą.Ja podałam tu wersje którą robiłam na kolacje