Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kawałki gruszek z niebieskim serem pleśniowym, rukolą i szynką parmeńską to szybka i zarazem efektowana przekąska na imprezę, która z pewnością przykuje uwagę gości. Cudowne połączenie wyrazistych i kontrastujących ze sobą smaków sprawi, że chętnie będziecie powracali do tego przepisu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326569
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12108
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16933
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326569
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12108
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16933
Składniki
Gruszki myjemy, kroimy w ćwiartki, wycinamy gniazda nasienne.
Ser pleśniowy pokroić w paseczki.
Kawałek gruszki z serem i rukolą owinąć plastrem szynki parmeńskiej. Podawać od razu po przyrządzeniu.