Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kawałki gruszek z niebieskim serem pleśniowym, rukolą i szynką parmeńską to szybka i zarazem efektowana przekąska na imprezę, która z pewnością przykuje uwagę gości. Cudowne połączenie wyrazistych i kontrastujących ze sobą smaków sprawi, że chętnie będziecie powracali do tego przepisu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
Gruszki myjemy, kroimy w ćwiartki, wycinamy gniazda nasienne.
Ser pleśniowy pokroić w paseczki.
Kawałek gruszki z serem i rukolą owinąć plastrem szynki parmeńskiej. Podawać od razu po przyrządzeniu.