Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kawałki gruszek z niebieskim serem pleśniowym, rukolą i szynką parmeńską to szybka i zarazem efektowana przekąska na imprezę, która z pewnością przykuje uwagę gości. Cudowne połączenie wyrazistych i kontrastujących ze sobą smaków sprawi, że chętnie będziecie powracali do tego przepisu.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6332
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1959
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6332
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1959
 
         
         
                Składniki
Gruszki myjemy, kroimy w ćwiartki, wycinamy gniazda nasienne.
Ser pleśniowy pokroić w paseczki.
Kawałek gruszki z serem i rukolą owinąć plastrem szynki parmeńskiej. Podawać od razu po przyrządzeniu.