Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kawałki gruszek z niebieskim serem pleśniowym, rukolą i szynką parmeńską to szybka i zarazem efektowana przekąska na imprezę, która z pewnością przykuje uwagę gości. Cudowne połączenie wyrazistych i kontrastujących ze sobą smaków sprawi, że chętnie będziecie powracali do tego przepisu.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 255
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 455
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 255
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 455
Składniki
Gruszki myjemy, kroimy w ćwiartki, wycinamy gniazda nasienne.
Ser pleśniowy pokroić w paseczki.
Kawałek gruszki z serem i rukolą owinąć plastrem szynki parmeńskiej. Podawać od razu po przyrządzeniu.